Bannere til DHB gav ROI for alle pengene!

Som mindre forretningsdrivende har jeg altid lagt mine ressourcer et sted: nemlig på at kende min målgruppe. Og måske var det netop også indsigten til denne, der gjorde det muligt at skabe så vanvittig god ROI på nogle simple bannere til sidste DHB arrangement. For jer, der ikke kender DHB, så er det der, hvor Danmarks Hurtigste Biler mødes. Det er sådan at event, hvor folk med interesse for biler samles og drikker, ser fede biler og finder inspiration til deres egne bil projekter. Da jeg lever af at sælge udstyr til biler, skulle jeg naturligvis også være til stede – både som person og på vegne af min webshop. Sidstnævnte repræsenterede jeg naturligvis selv, når jeg talte med folk til DHB, men ellers lod jeg faktisk mine lækre bannere tale min sag. Jeg havde nemlig fået designet og printet nogle virkeligt vilde og farverige bannere hos NemPrint, der nok skulle trække noget opmærksomhed! Der var naturligvis både fart og flotte piger på, da det typisk er vigtigt blikfang for målgruppen.

Jeg var naturligvis spændt på at se, hvilken reaktion jeg ville få på disse bannere. De skulle jo gerne lede en masse mennesker ind på min hjemmeside, og det ville jeg gerne følge med i live.Derfor havde jeg også Analytics åben næsten uafbrudt, og her var det virkeligt fedt at følge, det boom i besøgende det gav at reklamere med min webshop på DHB.

Jeg kunne se, at det typisk var i perioderne inden de store show, der kom masser af folk fra mobile enheder! De har uden tvivl haft nogle pauser i løbet af dagen, hvor de har shoppet rundt. For det resulterede nemlig også i overraskende mange konverteringer, så jeg allerede fik dækket mine udgifter ind første dag. Det var en bragende succes.

Det helt vilde, der skete var, at der komen masse loyale kunder ud af promoveringen. Jeg har kunne se at stigende antal tilbagevendende kunder fra den dag og helt frem til nu. Den sidste respons har naturligvis givet mig endnu mere blod på tanden, så næste skridt bliver at prøve lykken til en stribe svenske arrangementer. Jeg er vanvittig spændt og håber at gentage sidste kæmpe succes!


Comments are closed.